Det är stabilt i toppen på Dagens Opinions och Bumblewings lista över de mest engagerande opinionsbildarna på Twitter under vecka 32. Utrikesminister Margot Wallström (s) går in på listan som annars fortsatt domineras av opinionsbildare till höger.

Topp fyra ligger stabilt med Greta Thunberg, Hanif Bali, Katerina Janouch och Jan Ericson. Under sin båtfärd till USA tappade Greta Thunberg dock 75 procent till 114 835 i antal reaktioner per vecka. Den moderata ledamoten Hanif Bali ökar med 47 procent till 85 745. Ökar ännu mer gör hans kollega Johan Forsell med 49 procent till 15 305 och kliver upp till plats fem. Denna vecka har han flest reaktioner per postning och följare med 2,51 före Greta Thunberg på 1,89.

Även vecka 32 har Greta Thunberg inläggen som engagerade mest. Det mest engagerande inlägget var en retweet av en video från Fridays for Futures demonstration i Kabul. Det skapade över 28 000 reaktioner.

Hanif Balis mest engagerande inlägg handlar om en gruppvåldtäkt mot minderårig i Hässelby, vilket gav 3 449 reaktioner.

På plats nio går Margot Wallström in med hjälp av ett inlägg om utvecklingen i Kashmir.

På plats tio går journalisten Emanuel Karlsten in med hjälp av sin berättelse om hur en bild av en bedjande busschaufför leder till rasism.