Det berättar Brit Stakston, ansvarig för programmet som sänder klockan 8-9 måndag-lördag under Almedalsveckan. Hon ser ingen konflikt i att en Expressenreporter backar upp en pr-byrå.
 
‑ Det är en ganska tidstypisk företeelse vi ser. Det sker gränsförflyttningar hela tiden. Och vi har inte den typen av uppdrag som berörs av Niklas Svenssons bevakning. Jag har också svarat på dessa frågor i samband med att jag var på hans 40-årskalas.
 
Tidigare har Joakim Jardenberg gjort programmet med Brit Stakston. Joakim Jardenberg, som försatt sitt bolag Mindpark i likvidation, ska dock inte vara med i programmet i år.
 
‑ Vi samarbetar inte längre efter en diskussion vi hade och som var kopplad till en genusdebatt, säger Brit Stakston.
I stället plockar JMW in Per Grankvist, expert på CSR och hållbarhetsredaktör på Veckans Affärer. Programmet kommer att jobba efter två teman.
 
‑ Det blir tips och trix för Almedalen om vilka som minglade och vilka som inte gjorde det, vilka restauranger som var bokade i förväg. Sedan är det ABC i påverkan, där vi pratar utifrån olika aktörer och aktuella frågor som berör demokratiperspektivet eller hur man påverkar på plats.