Erica Dahlquist kommer senast från det egna bolaget Dexter Kommunikation, men har även jobbat på Geelmuyden Kiese AB, Intellecta och Lotsen Kommunikation AB.
– Jag har jobbat länge i den här branschen, och har sedan ett tag tillbaka jobbat i det egna bolaget, något som varit roligt och utvecklande. Men, då jag är journalist i grunden, är jag van vid att jobba med mycket människor. Jag har saknat lite grann den här dagliga kontakten med kollegor, att man kan jobba tillsammans och utveckla kunder, idéer, affärer. Det är sånt man upptäcker när man kör eget, säger Erica Dahlquist.
 
Innebär det alltså att du lägger ner bolaget Dexter?
– Inte än. Jag har ju kunder som jag jobbar med i dag via Dexter, och det ska jag fortsätta med tills de affärerna är klara. Sedan går jag in och hjälper K-Street där jag kan. Men vi blandar inte bolag just nu. 
 
Vad gör du på K-Street?
– Det jag alltid gör, jag jobbar med public affairs och public relations. Jag har jobbat mycket Almedalen under alla dessa år, och skrivit en del rapporter. Jag jobbar också med det vanliga, medieträning, kristräning, kommunikationsstrategier och pressmeddelanden. Hela spannet.
 
Hur känns det då?
– Det är jättetrevligt att ha kollegor igen. Och just K-Street känns väldigt bra. Det är en byrå där jag känner mig hemma, med mycket fokus på kunskap, erfarenhet och analys, och att man alltid gör sitt allra bästa. Det känns bra.
 
Vad får du i lön
– Just nu betalar jag min egen lön via Dexter, så det är exakt samma lön som förra månaden.