Det var i oktober 2011 som byrån startades av Birgitta Pagot, Fredrik Runsiö och Ida Strutt. Sedan starten har Reformklubben vuxit kraftigt och har i dag 13 anställda, med ytterligare en konsult på ingång.
 
I sitt första bokslut, som gäller för perioden oktober 2011-september 2012, visar Reformklubben på en byråintäkt på 13,2 miljoner kronor. Resultatet landade på 2,9 miljoner kronor, vilket ger en vinstmarginal på drygt 20 procent. Omsättningen var drygt 14,4 miljoner kronor medan byråintäkten per konsult uppgick till 1,86 miljoner kronor.
 
– Jag tror att det har gått bra dels för att vi har en ganska tydlig profil på marknaden, med vårt fokus på välfärdsfrågor vilket gjort att vi har både väldigt intressanta uppdrag och duktiga, kunniga kunder som vill göra roliga saker. Dels har vi varit lyckosamma när vi rekryterat duktiga medarbetare, det är också nyckeln till framgång, säger Birgitta Pagot, styrelseordförande för Reformklubben.
 
Målet för 2013 att växa med omkring sju anställda till samt att nå en omsättning på runt 20 miljoner kronor.
 
– Vi har goda förhoppningar om att nå våra mål. 2013 har börjat bra för oss, vi har fått ett par helt nya kunder inom hälsoområdet, som vi är väldigt glada för, säger Birgitta Pagot.