– Buildsmart har funnit sedan 80-talet, men gjorde en nystart i våras då de framförallt bytte sitt namn och ändrade varumärke. I samband med det har vi kommit in och ska lyfta fram både vad de står för numera och deras produkter, säger Agera PRs vd Michael Falk.
 
Uppdraget går ut på ganska traditionell pr, där byrån ska hjälpa Buildsmart nå ut både branschmedier inom bygg och fastighet, men också i dagstidningar och lokala medier.
 
Buildsmart, som säljer byggmaterial för ”grönt och hållbart byggande”, har jobbat med Agera PR sedan en tid tillbaka, ett samarbete som kom till genom ”ett envist jagande”.
 
– Vi letar alltid efter nya företag att jobba med och har på senare tid specifikt letat just kring bygg, fastighet och arkitektur, säger Michael Falk.
 
Förutom Buildsmart jobbar Agera PR även två arkitektfirmor och ett företag inom modulbyggnader. Vilka dessa är vill dock Michael Falk ännu inte uppge.
 
– Vi har en hel del intressanta kunder som vi börjat jobba med, dessutom har vi ett nytt samarbete som vi tänkte gå ut med rätt snart, säger han.