Det nybildade bolaget heter Veritas PR & Communciations och införlivar de två tidigare separata byråerna där en erbjöd pr och den andra interkulturell kommunikation.
Fortsatt vd för byrån är Bijan Fahimi, som också är huvudägare, vice vd Anja Alemdar, är byråns andra delägare.
– Under åren har vi känt att både vi och kunderna jobbar integrerat, så uppställningen med två bolag blev onödig. Vi har heller inte haft några problem med att profilera oss inom interkulturell kommunikation, säger Bijan Fahimi.
Några förändringar i organisationen sker inte i samband med sammanslagningen, även om det på sikt kan bli aktuellt att införa underchefer, berättar Bijan Fahimi.
– Än så länge är vi för små för det. Vi är tio konsulter med strax under 20 miljoner i omsättning, så just nu är det inte aktuellt.
 
Hur står det till med lönsamheten?
– Vi är inte klara med bokslutet, men rörelseresultatet hamnar på strax under 3 miljoner kronor.
 
Mål för 2011?
– Vi har inte satt några siffermässiga mål. Ambitionen är att etablera oss som en av de tio mest välrenommerade pa-byråerna, men det är på lite längre sikt. Vi hoppas kunna bredda kundbasen och omsättningen ytterligare. Sedan är det viktigt för oss att vara en ledande aktör på interkulturell kommunikation.
 
Veritas har även knutit till sig ytterligare seniora externa rådgivare. Bland dem finns Ulla-Britt Fräjdin-Hellqvist, styrelseproffs, Per-Åke Eriksson, tidigare vd för Fastighetsägarna och Ewa Lagerqvist, tidigare kommunikationsdirektör på Telia.