Tipsa oss Logga in

Socialdemokraterna: Vi är uppe 960 000 samtal

Vad är viktigast fram till valet för kommunikationsavdelningen?
- Hålla ihop och få ut budskapet att vill ni ha stora skattesänkningar för de som redan har eller fler lärare, åtgärder mot ungdomsarbetslösheten och en anständig sjukförsäkring för alla, säger Bo Krogvig.
Vad blir er sista inats innan vallokalen stänger?
Vad är viktigast fram till valet för kommunikationsavdelningen?
– Hålla ihop och få ut budskapet att vill ni ha stora skattesänkningar för de som redan har eller fler lärare, åtgärder mot ungdomsarbetslösheten och en anständig sjukförsäkring för alla, säger Bo Krogvig.
Vad blir er sista inats innan vallokalen stänger?
– Kampanjen ökar i kraft och är snart uppe i maxläget. Vi har genomfört 960 000 samtal och räknar med att hinna några hundratusen till. Målet var 1 miljon. Det här är en gräsrotskampanj på steroider. Den största sedan 1982.

Vad sker fram till vallokalen stängs?

– Att vi får fler och fler samtal genomförda. Debatten i tv i kväll. Våra företrädares kampanjinsatser. Valavslutningen i Göteborg. Och är det något vi vet är att det hela tiden dyker upp oväntade saker.
Hur känns det?

– Ganska bra.

Tipsa dagens opinion

Lämna ett tips till oss. Observera att du är helt anonym och att källskydd tillämpas. Rätten att vara anonym är reglerad i svensk grundlag.

Lämna ett tips

Använd formuläret nedan för att tipsa oss. Observera att du är helt anonym och att källskydd tillämpas. Rätten att vara anonym är reglerad i svensk grundlag.

Socialdemokraterna: Vi är uppe 960 000 samtal 2010-09-17T09:19:07+02:00 Dagens Opinion Dagens Opinion