Anna-Karin Hedlund avgår för att bli senior partner på byrån. Hon ska särskilt svara för att utveckla byråns partners såsom Lars Leijonborg, Hans Sydow och reklambyrån Youme.
 
Anna-Karin Hedlund ersätts av PostNords ir-chef Oscar Hyléen som också blir partner på Diplomat.
– Anna-Karin har tagit byrån till en annan nivå. I dag är Diplomat en välstrukturerad professionell verksamhet. Men vi har bestämt oss för att byta vd.

– Det är slitigt att vara vd. Vi hade kunnat vänta några år till. Det är ett bra läge, säger Björn Nyblom, en av byråns huvudägare och grundare.

 
Oscar Hyléen har jobbat på Diplomat när byrån startades och har sedan dess jobbat på bland annat JKL, Brunswick och MTG. Han berättar:
– Anders Oremark (en av grundarna) ringde och jag tänkte det var inte alls vad jag hade tänkt göra. Men då jag la på luren tänkte jag att det var precis rätt. Diplomat sticker ut som strategiska rådgivare och har en erfarenhetsbas second to none ett av de mest erfarna teamen i Sverige med de tre grundarna, Lars Leijonborg och Hans Sydow. Jag gillar också att man har lyckats behålla kulturen som bygge på individens kraft, säger Oscar Hyléen.