Pr-koncernen Kreab går in som företagspartner i den svenska paviljongen vid den ett år försenade världsutställningen Expo 2020 i Dubai, som pågår oktober 2021 till mars 2022.

Kreab kommer att ta plats i den svenska paviljongen som har temat “Co-creation for innovation”.

Andra svenska bolag som är partners är Investor, Ericsson, Saab, Ikea, SKF, SEB, ABB, Elekta, Securitas, Electrolux, Getinge och Assa Abloy.

Den 15 januari 2022 kommer ”Kreab-dagen” att hållas i paviljongen med ett tal av den förre statsministern och partiledaren (m) Carl Bildt.

“Det här är en utmärkt plattform där vi kan stötta våa uppdragsgivare och synliggöra vår internationella dimension”, berättar Kreabs koncernchef Charlotte Erkhammar.

Hon berättar vidare:

”Som partnerföretag är du synlig i den svenska paviljongen och kan arrangera möten, seminarier mm och delta i möten och middagar. Du kan även medverka i andra länders aktiviteter”.

Vad hoppas ni få ut av partnerskapet?
Att stärka Kreabs position som ett globalt bolag med kontor i 25 länder. Alla våra kontor är nu engagerade i sina respektive länders paviljonger. Kreabs Tokyokontor kommer att supporta japanska kunder och också anordna egna engagemang i Japanpaviljongen, Kreab i Spanien planerar egna event i den spanska paviljongen tillsammans med sina kunder och så vidare”.

Hur kan andra aktörer använda sig av ert partnerskap?
Kreab kan bistå i andra aktörers medverkan under Expo Dubai. Vi har redan fått ett antal förfrågningar från globala kunder och regeringar”.