Det är public affairs-chefen Joakim Kellner och juniorkonsulten Erik Persson som ett par gånger i veckan ska skriva på valbloggen.
 
Joakim Kellner, som värvades till Geelmuyden Kiese ifjol, har tidigare bland annat varit strategisk rådgivare på Kommunal samt politiskt sakkunnig på finansdepartementet, jordbruksdepartementet och socialdepartementet.
 
Erik Persson har, å sin sida, en bakgrund inom Moderaterna och kommer närmast från tjänsten som civilpolitisk handläggare vid Moderaternas riksdagskansli. han har tidigare även varit riksordförande för Moderata studenter. Han kom till Geelmuyden Kiese ifjol.
 
Tanken är att konsulterna ska kommentera det som sker i och kring valrörelsen. Det första inlägget handlar om opinionsläget för Kristdemokraterna.
 
– Vi är en byrå som har samlat båda sidor av politiken på vår public affairs-avdelning och ska kommentera dagsaktuella händelser i valrörelsen i vid bemärkelse från bådas perspektiv. Dels från mitt perspektiv som socialdemokrat, dels från min moderata kollegas perspektiv. Genom att jag har bakgrund i Regeringskansliet och Erik i riksdagen, får vi även in de perspektiven, säger Joakim Kellner.
 
Bloggen finns på Geelmuyden Kieses hemsida men kommer även att spridas via sociala medier.
 
– Vi tror att vi kan erbjuda någonting utöver det man kan läsa sig till i vanlig media. En fördjupning, om man så vill, säger Joakim Kellner.
 
Det är ju mycket politik just nu. Hur ska ni få sticka ut?
– Vi kommer att pröva lite olika grepp på hur vi presenterar bloggen och den som följer oss kan få se lite nya infallsvinklar. Det kan handlar om klassiska blogginlägg, som i sig är en debatt mellan oss.
 
Bloggandet är tänkt att fortsätta fram till att en ny regering är på plats.
 
– Efter valet så kommer det ju sannolikt vara en tid där man inte vet hur det kommer se ut, vilka partier som sitter i regeringen och vilka som är statsråd. Vi kommer att fortsätta blogga fram till att en ny regering lämnat sin regeringsförklaring, säger Joakim Kellner.