Det är tillsammans med Emma Egnell på Brand New Communication och digitala experten Beata Wickbom som Brit Stakston skapar arenan ”Hej Digitalt”.
 
– Alla vi tre brinner för digitaliseringens möjligheter och vill diskutera det. Det finns ju en Hälsodal, det finns ideella trädgården och en mängd eko-arenor i Almedalen. Det här är en sådan arena som renodlat tittar på digitaliseringen ur varje perspektiv, säger hon.
 
Därifrån kommer JMWs program Godmorgon Almedalen att livesändas varje morgon, men det kommer även bjudas på andra samtal på teman som rör alltifrån nätaktivism till entreprenörskap och kompetensutveckling.

– Allt i syfte för att få fram hur Sverige fortsatt blir en digital spetsnation, fortsätter Brit Stakston.

Hej Digitalt äger rum på Södra Kyrkogatan 8 och kommer enligt Brit Stakston att vara ”Almedalens snyggaste arena”.

– Det ligger mittemot Surfers på något som heter Idylliens bakgård. Det är en väldigt vacker arena med en swimming pool. Jag tror det är den första arenan i Almedalen som har det.

Godmorgon Sverige kommer varje dag att dessutom att byta programledare.

– Jag börjar med Ida Östensson, från Fatta och Crossing Boarders, och avslutar med Martin Schibbye och där emellan har vi en massa spännande personer, som poeten Daniel Boyacioglu. Jag får en fantastiskt sista arbetsvecka för JMW, säger Brit Stakston.