Pr-byrån Aspekta fortsätter att bredda ägandet. Nu får byrån ytterligare två delägare, en extern och en intern.

Aspektas hållbarhetsspecialist Martin Lucander är en av de två nya delägarna. Den andra är Anna Westesson som rekryteras som seniorkonsult och går rakt in och blir delägare. Hon är specialiserad inom finansiell kommunikation och har drivit eget i sju år, dessförinnan jobbad hon på byrån Grayling/Sund, företaget Midsona och Sydsvenska handelskammaren.

– Med Anna och Martin får vi en möjlighet att stärka vår position inom hållbarhets kommunikation och finansiell kommunikation, säger Aspektas vd Linda Molin.

Efter förändringarna ägs Aspekta av Thomas Pålsson, Linda Molin, Mikael Sjöblom, Anna Westesson och Martin Lucander.

–För oss i ägarkretsen har det var ett mål att bredda ägarkretsen. Vår partnermodell är framgångsrik. Byrån ska ägas av de som varje dag möter kunderna, det ger en kvalitetsstämpel, säger Linda Molin och utvecklar:

– Vi har tittat internt efter vilka som kan och vill bli delägare, men även tittat externt efter vilka personer som har varit intressanta.  Anna har drivit eget bolag framgångsrikt och för oss är det en är det en proaktiv och rolig satsning att hon kommer in som kunnig seniorkonsult med lång och gedigen erfarenhet.

En majoritet av byrån ägs av Aspekta Group, som ägs av Linda Molin och Thomas Pålsson.