Det är Erik Zsiga som har valt att sluta på byrån efter åtta år.

– Det är givetvis tråkigt, men samtidigt förståeligt, säger Helena Norrman, managing director på Kekst CNC i Stockholm.

Dock tycks året ha börjat väl för byrån.

– Allt rullar på väldigt fint med en intensiv start på året.

Dagens Opinion få till slut tag på Erik Zsiga. Han berättar:
–  Jag kände efter åtta år att jag vill pröva nya utmaningar. Nu har jag testat byrålivet, innan dess politiken, journalistiken och kommunikation inhouse. Jag har ju nu faktiskt hållit på med detta i nästan 25 år. Då måste man variera och förnya sig ibland.
Vad ska du göra framöver? 
– Min stora yrkespassion är att skriva. Jag har flera längre skrivprojekt som jag inte har hunnit få färdigt under de senaste, väldigt intensiva, åren. Jag vill testa om det går att kombinera detta med att frilansa – att hjälpa företag att skriva, analysera, spana, spåna, men också hantera. Jag kan också tänka mig interims- och projektlösningar. Jag är öppen och flexibel. Är det någon gång företag behöver kommunikatörer med bevisad erfarenhet av komplexa situationer så är det väl nu?
Under samtalet visar det sig att Erik Zsiga är på Elgiganten för att skaffa utrustning för att driva eget:
– Jag kommer ju från politiken och där brukade jag säga att man behöver bara en mobiltelefon för att göra pr, sedan blev det bara en smartphone. Men jag är skribent också så jag behöver en MacBook. Så jag startredo och sugen på att komma igång med detta. Jag har tusen idéer.