Vinnaren i Vings tävling om drömresa i Mellanöstern heter Sven Otto Littorin. Namnet som även den förre arbetsmarknadsministern bar. Sven Otto Littorin, som senast var i hetluften, utmålad som sexchattande högrisk för regeringen av Aftonbladet, visar i Vings tävling prov på andra talanger.
Han berättar själv om en hetluft han gärna vill befinna sig i.  
 
”Ving har ett stort och brett utbud av sköna resor till i princip jordens alla hörn. Men jag saknar en drömresa, som jag tror skulle bli ett spännande komplement: Magiska Mellanöstern: en tvåveckors rundresa i Libanon och Jordanien”, skriver Sven Otto Littorin.
 
Med hjälp av formuleringar som ”Ta fram kikaren och kolla runt lite. Hittar du Sodom och Gomorra?” eller ”Spendera en dag i myllret vid Medelhavets strand, besök de armenska kvarteren, njut av fantastisk meze och goda libanesiska viner” föreslår han en kombinationsresa till Libanon och Jordanien. Ving gillar förslaget och Sven Otto Littorin vinner på så vi en resa värd 15 000 kronor.
 
Magdalena Öhrn, informationschef på Ving, försäkrar att det inte rör sig om något pr-knep från resebolagets sida.
– Det är på riktigt. Tävlingen utannonserades i vår tidning i januari, jag tror bidragen skulle vara inne mars/april. Några hundra var med och tävlade. Sven Ottos hade de bästa motiveringarna.