Skandinavienchefen och marknads- & kommunikationschefen lämnar uthyrningsföretaget Cramo efter en omorganisation.

Det är Skandinavienchefen Peter Bäckström och marknads- och kommunikationschefen Mattias Rådström som har lämnat företaget.

– Jag lämnar Cramo efter 2,5 jättebra år, säger Mattias Rådström.

Han fick beskedet i tisdags och gick direkt.
 – Det är inte så dramatiskt, vi skiljs som vänner, säger Mattias Rådström, som berättar att han är stolt över sina insatser.

– Cramo är i dag ett ledande varumärke i alla våra huvudmarknader. Vi har ökat trafiken till hemsidorna, lanserat nya innovativa digitala tjänster och har dessutom ökat räckvidden i de sociala kanalerna och fått fler följare. Vi har idag en varumärkestracker på plats som mäter hur varumärket är positionerat på alla marknader. Vi blev utsedda till årets medievinnare i Almedalen och har professionaliserat vårt ir-arbete bland annat med en ny hemsida, säger Mattias Rådström och lägger till:

– Jag är jätteglad över att få ha jobbat ihop med ett grymt team som har levererat jättefina resultat. Nu får nya krafter ta över.

Vad han ska göra framöver, vet inte Mattias Rådström i dag.

– Jag ser fram emot ett spännande uppdrag där jag får nytta av mina erfarenheter inom ledarskap, marknadsföring och kommunikation som jag har jobbat med under min tid på Cramo och tidigare under karriären.