I slutet av 2022 förvärvades contentbyrån Borg Owilli av tech- och mediekoncernen VO2. Nu växlar byrån upp genom att tillsätta en operativ chef för att stärka företagets position och driva dess tillväxt- och förändringsresa.

Uppdraget går till Karin Hallerbäck som idag är byråchef på contentbyrån Make Your Mark som ingår i byrånätverket Ahead Group.

” Karin har visat enastående ledarskap under sin tid på Make Your Mark och har varit en framträdande kraft bakom byråns tillväxt och framgång. Hennes gedigna erfarenhet och position inom kommunikationsbranschen, tillsammans med en stark bakgrund inom affärsutveckling, gör henne till en drömrekrytering när Borg Owilli tar nästa steg i sin tillväxtresa”, kommenterar Mikael Owilli, vd för Borg Owilli.

”Borg Owilli med dess systerbolag inom VO2 har en kreativ nerv och ett affärsmässigt fokus som för mig är en viktig kombination. De är framåtlutade och jag är imponerad av det driv som genomsyrar hela bolaget. Nu befinner de sig på en spännande tillväxt- och förändringsresa som jag ser mycket fram emot att leda och bli en del av”, kommenterar Karin Hallerbäck.

Karin Hallerbäck tillträder den 7 augusti och kliver också in i Borg Owillis ledningsgrupp.

Alex Mörén