Christan Lundgren har arbetat med pr sedan 1997, bland annat på Prime, Hill & Knowlton (som gruppchef), Brunswick Group och nu senast K-Street Advisors. Under sin karriär har han arbetat mycket med it-kunder.

– Det ska bli jättekul, och en extremt spännande möjlighet för mig med tanke på min bakgrund, säger Christian Lundgren. Jag har följt Bite som konkurrent medan jag arbetade på Hill & Knowlton. Jag vet också att de har rykte om sig att vara duktiga och göra bra saker för sina kunder.

 
– Jag vet också att de har haft en del tuffa år bakom sig, efter flera glansår, Men nu är det ett bra läge och jag hoppas kunna styra upp en del saker.
 
Bite har samma ägare som Text100 – koncernen Next Fifteen Communications som har expansionsplaner för Bite i Europa.
– Jag kommer att bli en del av den europeiska ledningsgruppen, där jag kan bidra med hur man bygger relationer mellan kontor och få kunderna att växa. Det arbetade jag med på Hill & Knowlton.
 
Christan Lundgren börjar den 1 augusti. På K-Street hann han bara arbeta i tre kvartal.
– Det är lite synd, för jag trivdes väldigt bra med mina kollegor och uppdrag. Men en sådan här chans tar man när den kommer.

 
Vice vd blir Martin Sjögren, som rekryterats internt. Han har arbetat på Bite sedan 2005. På Bite har han arbetat med kunder som Fujitsu Siemens, AMD, 3, Amadeus och Inkclub. 2006 vann Martin och hans arbetskamrater ett spinnguld för Inkclub i kategorin bästa talesperson.