Det är Johnny Kroneld, kampanjchef på Barncancerfonden, som går till ett jobb som kommunikationschef för Hundstallet. Han berättar:

–  Jag kände tydligt i starten på 2023 att jag uppnått de målsättningar jag satte upp när jag gick in på Barncancerfondens kontor för snart 6 år sedan. Ledarskapsmässigt har jag tagit enorma kliv. Jag har alltid haft ett väldigt starkt intresse för hundar och hästar och har två egna rescues från Irland och fick det här fantastiska erbjudandet från Hundstallet.

Vad ska du uträtta?
– Min roll blir kommunikationschef och ansvarig för insamling, vilket innebär att leda kommunikationsteamet samt den spännande utmaningen att utveckla kommunikations- och påverkansarbetet såväl som varumärket och insamlingen. Det blir en storsatsning för Hundstallet inom en rad områden vilket är superspännande. Det här är en lite utav en dröm jag länge haft. Jag inleder arbetet med att lära känna mitt nya kommunikationsteam, bygga samarbete med byråerna, sätta mig in mig i analysen och målgrupperna och ska hålla fokus på varumärket och kommunikationskoncept.

Vad får du för lön?
– Lönen är väl utformad efter uppdraget och känns rätt.