Vill du vara med och driva samhällsförändring inom svensk sjukvård, den fråga som väljarna fortsatt ser som den viktigaste politiska frågan?

Vill du dessutom bli en del av ett av branschens starkaste team med redan vassa kollegor på en reformpositiv kommunikationsbyrå?

Vi söker nu en senior konsult inom public affairs med erfarenhet av hälso- och sjukvårdssektorn. Som seniorkonsult inom vårt hälsoteam är du rådgivare åt företag och organisationer som är nyckelaktörer inom svensk hälso- och sjukvård. Du bidrar med förståelse och kunskap om det politiska landskapet och opinionsläget och kan förena ditt samhällsintresse med konsultrollens affärsmannaskap. Dina arbetsuppgifter omfattar såväl att utveckla strategier som att ansvara för genomförande. Till din hjälp har du engagerade kollegor med flera olika spetskompetenser inom allt från analys och strategi till kreativitet, kampanjteknik och digital kommunikation.

Vem söker vi?

Du är en initierad rådgivare som snabbt vinner förtroende genom både strategisk briljans och operativ precision. Du har mycket god förståelse för konsultaffären och förmåga att se affärsmöjligheter i policyfrågor och opinionsströmningar. Du har ett stort samhällsintresse och god förståelse för vad som krävs för att lyckas driva förändring och förflytta opinioner i dagens kommunikationslandskap. De förmågor och erfarenheter vi bedömer krävs för att lyckas är:

 • Har gedigen erfarenhet av hälsokommunikation, både i traditionella och digitala kanaler.
 • Förstår kopplingen och dynamiken mellan hälso- och sjukvårdspolitik, näringsliv och kommunikation.
 • Har tidigare erfarenhet av konsultyrket och trivs med varierande arbetsuppgifter av både strategisk och operativ karaktär.
 • Är driven och kan leverera hög kvalitet inom utsatt tid.
 • Är en skicklig skribent och flytande i svenska och engelska.
 • Har erfarenhet av att arbeta politiskt.
 • Tycker att det är roligt att sälja och pitcha för nya kunder och uppdrag.

Om oss

Reform Society vill bidra till ett mer jämlikt, jämställt och hållbart samhälle och vi tror på de mångas engagemang och initiativkraft. Vi erbjuder kommunikationstjänster med spetskompetens inom politik, teknik och kreativitet. Våra cirka 50 medarbetare arbetar med datadriven analys, public affairs, pr, storytech, aktivering och engagemangsdrivna kampanjer. Vi sitter i centrala Stockholm.

Vad vi erbjuder:

 • En dynamisk arbetsplats med högt engagemang och samhällspatos.
 • Möjlighet att arbeta med komplexa och utmanande uppdrag.
 • Kollegor med bred kompetens inom hälsokommunikation.
 • En arbetsgivare med kollektivavtal och en stark värdegrund som präglar det dagliga arbetet.

Ansökan: Har du frågor om tjänsten kontakta Fredrik Larsson, affärsområdeschef hälsa (fredrik.larsson@reformsociety.se). Har du frågor om vår arbetsplats är du välkommen att kontakta ordförande för fackklubben Lovisa Lindvall (lovisa.lindvall@reformsociety.se).

Urval och intervjuer sker löpande. Efter urvalsprocessen genomförs ett arbetsprov. Varmt välkommen med din ansökan senast 31 juli!

Ansök här!

Läs mer om oss på www.reformsociety.se.