Bulletins ägare krävs på miljonersättning i avgångsvederlag av den avhoppande kolumnisten Alice Teodorescu. Samtidigt lägger Expressen ut artiklar om turerna på Bulletins bakom sin brandvägg  och gör affärer konflikten mellan ägare och redaktion.

Bland annat berättar Expressen att Alice Teodorescu har haft en månadslön på 98 000 kronor per månad.

– Alice producerade elva ledartexter under cirka fyra månader. Ivar producerade 8 poddavsnitt och 1 eller 2 texter. De har kostat oss 1 miljon kronor ungefär redan, och bad om 2,5 miljoner för att säga upp sig, detta är lönekostnad med sociala avgifter, berättar Bulletins huvudägare Tino Sanandaji.

Men ägarna tänker inte betala:

– Varför skulle vi betala någon som vill säga upp sig? Oklart, förutom att Alice tycks tro att hon har rätt att göra det då hon inte förstår juridik, hennes avtal är 12 månadslöner om vi säger upp henne.

Tino Sanandaji är inte heller nöjd med Ivar Arpis insats:

– Hans roll var att skapa 20 personligheter med hjälp av poddar och videos. Hanif Bali, Jan Emanuel Johansson, Henrik Jönsson, Jens Ganman, Mustafa Panshiri och Carolin Dahlman ville vara med, men han accepterade bara sig själv.

Turerna kring Bulletin väcker stort intresse, och många medier hårdbevakar dem.

Skulle ni inte ha kunnat lägga storyn bakom brandvägg på er egen sajt och tjänat pengar själva?

– Vi kan inte, Ivar Arpi drog tillbaka utgivningsbeviset som sin sista hämnd

Ivar Arpi säger i sitt avskedsbrev att ni har läckt till medierna, som bland annat har spelat upp ljudfiler från internmöten. Har ledningen läckt?

– Ledningen har inte läckt till media. Det är så klart de som gick ut och läckte till tidningen Journalisten, vi höll det internt i månader.