– Vi har fått nya kunder samtidigt som några av våra befintliga kunder ökat i omfattning, såv i har ett behov av att helt enkelt täcka upp men också erbjuda kunderna nya kompetenser, säger Manuel Ferrer på Progress.
 
Bland kunderna finns BMW, Arla, Lärarnas Riksförbund och Swedegas.
 
Jessica W Sandberg har tidigare varit presschef för Stockholm Pride och även jobbat som reporter på Sveriges Radio. Hon är i dag kampanjansvarig på Rädda Barnen och börjar på byrån efter årskiftet.
 
Pontus Haag börjar den 1 december och kommer närmast från tjänsten som pressekreterare på Lärarförbundet. Tidigare har han också varit pressekreterare för och politisk sekreterare för Moderaterna och riksdagsreserv för Moderaterna i Göteborg.
 
Manuel Ferrer berättar att byrån planerar att rekrytera ytterligare personer nästa år, och har som mål att gå från fyra till tio anställda till år 2013.
 
Hur mycket får era nya medarbetare i lön?
– Det kommenterar vi inte. Men eftersom det är rätt tunga rekryteringar så måste man också erbjuda en mycket konkurrenskraftig lön för att få de personerna att komma till den här sektorn. Så båda två är nöjda, säger Manuel Ferrer.
 
Vad når ni för omsättning i år?
– Det är lite för tidigt att säga, men om jag fåt tippa så blir det runt 9 eller 10 miljoner kronor.
 
Ardalan Samimi