Kontoret ska vara i gång efter sommaren. En kontorschef och en konsult rekryteras nu.
 
– Vi har namn, men inget vi kan gå ut med nu. Vi räknar med att ha en kontorschef klar inom ett par veckor, säger Daniel Bergsten, partner på Narva.
 
Ett tänkbart namn är Olle Axelsson, tidigare kommunikationschef inom Volvo, och väl förankrad i det västsvenska näringslivet och som dessutom värvades på deltid till Narva för ett par månader sedan. Att han skulle vara aktuell som kontorschef är dock något som Daniel Bergsten förnekar.
– Olle är en viktig pusselbit och han kommer att ägna mer tid på Narva i Göteborg. Men vi hade startat i Göteborg även utan Olle.
Vad triggade er att starta i Göteborg?
– Vi har under en ganska lång tid med jämna mellanrum utvärderat var vi ska ha nästa kontor, i Sverige eller Norden, där vi gör allt mer affärer? Vi kom på att Göteborg också ligger i Norden. De tär där vi ser vi har bäst potential för att bygga en bra verksamhet. Vi har nått den storleken att det känns logiskt. Tidigare har vi sett att den bästa per investerad krona har varit på plats i Stockholm. Nu tror vi investeringar i Göteborg ger oss mest tillbaka på lång sikt.

Har ni kunder i Göteborg?
– Ja, vi har kunder i Västsverige och Södra Sverige, en är helt ny och två är befintliga sedan ett år. Men jag kan inte berätta mer om dem.

Vad ska ni erbjuda?
– Det blir hela Narva-erbjudandet som tar tåget till Göteborg. Vi har bra fart inom börskommunikation, och det är stor efterfrågan på digitalt och sociala medier.