IQs nuvarande Karin Hagman lämnar IQ för att bli ny vd för organisationen Suntarbetsliv. Hon ersätts av Mojtaba Ghodsi, som idag jobbar som kommunikationschef på Skandia.

”IQ är en viktig röst i samhället för ett sundare förhållningssätt till alkohol. Jag ser fram emot att tillsammans med hela gänget på IQ bygga vidare på den plattform som redan finns och att utveckla insatserna för att ännu bättre nå våra målgrupper på ett effektfullt sätt”, kommenterar Mojtaba Ghodsi.

Hur gick det till?
”Det gick till på ett väldigt konventionellt sätt faktiskt. Jag såg annonsen till ett mycket intressant jobb varefter jag anmälde mitt stora intresse för jobbet”.

Vad ska du åstadkomma?
”Tillsammans med mycket kompetenta kollegor som jag vet finns på plats vill jag givetvis skapa effekt. I grund och botten handlar det om att bidra till ett hållbart och sunt förhållningssätt till alkohol. Det vill jag göra genom samarbeten och smart kommunikation som träffar rätt. Som ett första steg är jag dock mest nyfiken på gänget på IQ som jag ser fram emot att lära känna”.

Vad får du för lön?
”När uppdraget är så kul, intressant och viktigt är lönen ovidkommande”.