Den nya byrån, The Labyrinth, får från start 30 miljoner i omsättning och lika mycket i intäkt. Den fusionerade byrån kommer att ägas i huvudsak av, Sebastian Navab och Jenny Aktander från Nav samt Petter Lindfors och Annika Lindfors från Hegeli. De äger alla 22,5 procent vardera. Resterande 10 procent ägs av Anders Johansson, som nyligen lämnat företaget Kombispel som vd byter posten som styrelseledamot i Hegeli till uppdraget att bli vd för den sammanslagna byrån. Jenny Aktander och Annika Lindfors blir analys- respektive ekonomichef. Sebastian Navab och Petter Lindfors som tidigare var vd för respektive byrå blir partners.
 
– Jag blev väldigt glad när jag fick frågan om att bli vd. Jag har haft förmånen att känna dessa två entreprenörer sedan länge. Sebastian och jag jobbade samtidigt i riksdagen för snart 20 år sedan. Och senaste åren har jag lärt känna Petter genom bland annat styrelsearbetet inom Hegeli, säger Anders Johansson.
 
Han har fått i uppdrag att expandera byrån enligt en tillväxtplan som kan tyckas aggressiv.
–  Vår bedömning är att vi är tvåa på public affairs redan i dag i Sverige. Vårt mål är att fördubbla omsättningen på fem år och ta upp konkurrensen om att bli den största public affairs-byrån i Sverige. Det är ett rejält åtagande och en spännande och bra utmaning, säger Anders Johansson och pekar ut huvudkonkurrenten
– Rud Pedersen är utan tvekan störst.
Byrån kommer att från start ha 20 rådgivare bland dem fler kända namn inom politiken som Kristina Axén Ohlin, Hans Tilly, Leif Zetterberg Roger Tiefense.