Byrån värvar Claes Winberg, som har jobbat i London de senaste tio åren, senast som geopolitisk rådgivare på Gatehouse Advisory Partners. Han har även haft sommarjobb på Hallvarsson & Halvarsson.

”Claes  har varit rådgivare till företag som verkar i sektorer med komplexa förutsättningar utifrån kommersiella och politiska dimensioner, exempelvis där olika stater har olika intressen. Han är väl insatt i de hetaste frågorna på EUs agenda och har erfarenhet av att ha arbetat med branscher och frågor som energi, tung industri, internationell handel, klimatfrågan och bolagsbeskattning  och mycket annat som är relevant för våra uppdragsgivare. Bellbird har allt fler uppdragsgivare med fokus även på marknader utanför Sverige och Claes blir en fantastisk resurs vad det gäller att tolka och förutse politiska, sociala och marknadstrender”, kommenterar Maria Stern, partner och medgrundare på Bellbird.

Bellbird värvar även till sin studio Hanna Hellberg som junior grafisk designer. Hon är utbildad på Berghs School of Communication och Södertörns högskola.