Sven Otto Littorin inleder att ”Ser på nätet att Mona Sahlin haft oönskat besök. Vidrigt.” Därefter följer en ursäkt: ”En sak ångrar jag från mina åtta år i politikens centrum: att jag kallade socialdemokratiska förslag för Tobleronepolitik. Det var onödigt och dumt. Politiska motståndare ska behandlas med större respekt än så. ”
Saco-chefen Anna Ekström rycker in med ett ”Kloka ord! ”
Sven Otto Littorin klämmer i: ”Nog blir man lite mer ödmjuk med egen erfarenhet av både hot och drev i bagaget. Politik är för viktigt och för roligt för att bli en tummelplats för skitkastning. Som sagt: lätt att inse, men i stridens hetta svårare att alltid leva efter.”
 
Den för trappstädningen jagade Edvard Unsgaard (m) ger sig in i debatten: ”Väl talat Totto! Starkt att säga det. Alltför få i vår bransch orkar göra det du just gjort.”
 
Den rödgröna kollegan Maria Wetterstrand fortsätter love bombningen: ”Det måste rimligtvis även finnas preskriptionstid på att köpa saker på statens kontokort.”….”Min åsikt är att det straff hon fått utstå långt överskrider det brott hon begick, både i omfattning och i tid.”