Paula Asarnoj har en lång bakgrund inom tv och radio och har bland annat varit på TV3, Sveriges Radio och Strix Television. Under åtta år jobbade hon också på Sveriges Television, bland annat som programledare och kommunikatör.
 
Hon har dessutom jobbat som kommunikationsrådgivare för Profylaxgruppen, som utbildar vårdpersonal och föräldrar i förlossningsförberedelse, och genomgått en välrenommerad medicinsk journalistiskutbildning på Karolinska Institutet. Närmast kommer hon från en tjänst som researcher på Nyhetsmorgon i TV4.
 
Nu anställs hon av Narva där hon blir seniorkonsult. Från och med nästa vecka kommer hon ingå i byråns life science-team och ska stärka byråns erbjudande inom medicin och hälsa.
 
– Det är en toppenrekrytering. Paula är en klok och erfaren person, säger Narvas byråledare Johan Molander.
 
Paula är inte den första som går från tv-världen till pr-världen. Finns det någon trend här?
– Jag vet inte. Men tv-formatet är ju väldigt komprimerat och direkt och bygger på tydlig nyhetsdramaturgi. Det tror jag är något som man har stor användning av som kommunikationsrådgivare och kan nog vara en anledning till att många går över.
 
Paula Asarnoj jobbar också som moderator och ska för Narvas räkning moderera kundseminariet ”Så bygger du nätverk och minglar bäst i Almedalen” den 7 mars.