Pr-byrån The Labyrinth värvar sin 27e rådgivare. Och fler är på gång.

Det är Patrik Forslund från Rud Pedersen som har hittat vägen in i The Labyrinth. Han har en bakgrund som moderat riksdagsledamot och konsult inom infrastruktur och stadsutveckling.

– Patrik är en högt kvalificerad och erfaren rådgivare. Hans kompetens inom transport och infrastruktur är särskilt intressant men han tillför även strategisk kompetens. Han har en lång tid både son politiker och konsult, säger Anders Ekdahl, vd för The Labyrinth.

Är det särskilt intressant att värva från konkurrenten Rud Pedersen?
  – Det ska jag inte säga. Vi tittar inte på vart folk kommer ifrån utan på att de passar in i vårt team och breddar vårt erbjudande.

Bygger ni ett team inom transport och infrastruktur?
 – Vi har ytterligare några konsulter som jobbar med kunder inom transport och infrastruktur. Den här kompetensen är intressant i synnerhet som transporter elektrifieras och städerna utvecklas mot gröna städer.

Med värvningen får The Labyrinth 27rådgivare att visa upp. Dock är inte alla anställda, även om Patrik Forslund blir det.

Anders Ekdahl utlovar fler värvningar.

– Ja, det är ytterligare en person på gång in. Men jag får inte berätta mer nu. Även den värvningen kommer att positionera oss.