– Han har ingen ekonomisk utbildning och har heller inte sysslar med det inom politiken. Det är märkligt att Juholt inte väljer någon ekonomiskt kunnig person framför en politiskt rätt tänkande. Det är som att ett företag sätter en kontorist som verkställande direktör. Jag tappade hakan när jag fick höra det.
 
Vad betyder det här för er?
– Inte något alls. Jag tror att det här är ett sätt för Håkan Juholt att profilera sig på. Tidigare socialdemokratiska ledare har helt misslyckats i sin småföretagarpolitik eftersom kopplingen till LO varit för stark. LO riktar sig bara till stora företag med många anställda. Kanske ser Juholt det sambandet och därför försöker bryta Los inflytande över småföretagen.
 
Vad har ni förväntningar?
– Jag har varit småföretagare sedan 80-talet och varit med i både alliansstyren och Socialdemokratiska regeringar. Båda har lovat guld och gröna skogar, men ingen har levererat något. Socialdemokraterna sitter ihop med LO och Moderaterna med svenskt Näringsliv. Centerpartiet har profilerat sig som småföretagarvänliga i ord, men utan att omsätta det i handling.