Efter sommaren byter pa-byrån Rud Pedersen vd i Sverige.
Den nuvarande vice vdn Kristina von Sydow blir efter sommaren ny vd för Rud Pedersen Sverige. Det innebär att Andreas Krohn, som har startat Rud Pedersen i Stockholm, lämnar posten. Han får i stället en ny ledande roll i Rud Pedersen-gruppen.

– Vi växer och Andreas tar en position i gruppen, säger Morten Rud Pedersen, vd för Rud Pedersen Group.

Kristina von Sydow värvades till Rud Pedersen från Livsmedelsföretagen i början av 2017.

”Kristina von Sydows egenskaper både som konsult och som ledare gör henne mycket väl lämpad att fortsätta driva utvecklingen av Rud Pedersen för att ytterligare stärka vårt erbjudande, säger Morten Rud Pedersen.

Andreas Krohn berättar om sin nya tjänst:

”Jag kommer att ta en friare roll inom gruppen med fokus på att utveckla företaget. Gruppen växer i tre dimensioner. Dels växer bolagen inom gruppen, dels startar vi nya bolag och dessutom tittar på vi på förvärv av bolag. Vi har en strategi att etablera oss i fler länder och det kommer jag att vara inblandad i. En styrka för oss har alltid varit att Morten och jag är ganska olika sorters entreprenörer och nu kan vi jobba mer tillsammans på gruppnivå”.

Dock kommer Andreas Krohn att behålla viss markkontakt:

”Jag kommer att fortsätta att jobba operativt med kunder. Det är en viktig del av vårt ledarkoncept. Min bas kommer att vara vårt Stockholmskontor och jag kommer att fortsätta att sälja uppdrag och leverera i dem i Sverige och andra länder”.