Det som ett steg i byråns utveckling av verksamheten.
 
– Vi ska ta ett större grepp kring det digitala, eftersom digitalt och fysiskt kommer närmare varandra där digitalt blir som ett lager ovanpå. Numera handlar det inte bara om sociala medier, utan om att förstå hur man kan använda sig av ny teknik, som wearables eller Internet of things, säger Michael Kazarnowicz.
 
På Pronto ska han både stötta internt och externt kring frågorna.
 
Michael Kazarnowicz, som tillträder sin nya tjänst i sommar, kommer närmast från bevaknings- och analysföretaget Twintip Insights, som han tycker det känns tråkigt att lämna. Men samtidigt var jobbet på Pronto ett som han inte kunde tacka nej till.
 
– Fram tills i dag har jag vid sidan av min tjänst som digital rådgivare jobbat mycket med just wearables och smarta hem och försökt avgöra vilken teknik som är mogen för konsumentmarknaden och vilken nytta man kan få av det. Jag har föreläst och pratat med företag, men nu får jag nytta av det i verkligheten.
 
Hur känns det?
– Det känns fantastiskt att kunna kombinera min kunskap om det digitala med min kunskap om teknik. Jag började som programmerare en gång i tiden har hållit mig uppdaterad. Nu sluts cirkeln.
 
Michael Kazarnowicz ska också fortsätta jobba med kunderna från Twintip Insights på konsultbasis via Pronto.
 
Vad får du för lön?
– Haha. Det är mellan mig och Pronto.