Det är Nord DDB som värvar Anders Hult, som lämnar Prime efter 20 år. Där blir han ansvarig för Nord DDBs kund- och projektledningsavdelning och han ska även ingå i byråns ledningsgrupp.

”Vår spelidé är att hjälpa varumärken att hitta en plats i människors liv, att hitta en plats i vår omvärld och i populärkulturen som är vår vardag. Alla stora koncept vi jobbar med förhåller sig till trender och strömningar i samhället och har en förtjänad kärna. Därför passar Anders ledarskap och rådgivning oss väldigt väl. Det är ett mer proaktivt förhållningssätt som till del historiskt funnits i större utsträckning i pr-delen av vår bransch. Att ligga steget före, att se möjligheter i en föränderlig omvärld och att agera på dessa”, lyder en skriftlig kommentar från Andreas Dahlqvist, vd för Nord DDB.

Han skriver vidare:

”Vi har sett ett tydligt skifte där våra kunder sitter med andra problemställningar kring sin affär och sin kommunikation än tidigare. Det ställer ännu högre krav på de som leder våra kunder kring att navigera och rådge i mer mångfacetterade frågor”.