Mindmore, som erbjuder kognitiva tjänster online värvar sin kommunikationschef från pa-byrån New Republic.

Det är konsulten Erik Torstensson som går över till Mindmore och jobbet som kommunikationschef. Detta efter 3,5 år på New Republic.

Hur gick det till när du fick nya jobbet?
”Det var en ganska gedigen process med flera långa samtal och ett case. Kognitiv hälsa intresserar mig mycket och jag ställde nog minst lika många frågor om verksamhetens mål och mening som de ställde om mig och min bakgrund. Ganska snart förstod jag att ledningen hade rätt drivkrafter:att lösa ett samhällsproblem som orsakar stort lidande. Det var avgörande för mitt beslut”, berättar Erik Torstensson via mejl.

Vad ska du uträtta?
”Jag ska leda Mindmores kommunikationsarbete och sprida ordet om behovet av att tidigt identifiera olika typer av kognitiva besvär. Mindmore har en fantastisk produkt som är resurseffektiv och enkel för både patienter och vårdpersonal att använda. Så om jag inte lyckas har jag bara mig själv att skylla, haha”.

Vad får du för lön?
”Jag får först och främst möjlighet att jobba med, och lära av, ett enastående kompetent och målmedvetet team. Jag får även en månadslön, men den håller jag gärna mellan mig och arbetsgivaren”.