Muf lägger i sista växeln och ger sig in i talkshow-gemet. Tillsammans med resten av den moderata organisationen, som fortsätter knacka dörr och dela ut flygblad, gör Muf en central slutspurt, sänd från ordförande Niklas Wykmans kontor i Gamla Stan.

– Vi har inte slutat kampanja bara för att valdagen närmar sig, säger Gustaf Stenlund.

Inte bara uttalade moderater kommer synas i 80-timmarssändingen, utan även journalister, bloggare och politiker från andra partier. Aron Israelsson, chefredaktör för Nyheter24 och pr-konsulten Katrin Zytromierska är satsningens dragplåster. Även Per Olsson, riksdagskandidat för Miljöpartiet kommer gästa sändingen. Några socialdemokrater hänger löst.

– Vi får se hur det blir med det, det hänger lite i luften.

Men val-tv ska inte bara bestå av politiska analyser.

– Olika band kommer spela covers på vänsterprogg och en trubadur ska spela moderatmusik. Dessutom utnämner vi valrörelsens grodor och har en man med som ska vara vaken under hela sändningen.

Notan för tv-kalaset hamnade i stora drag på 50 000 kronor. Åtta Muf:are jobbar heltid med satsningen, varav hälften av dem gör det helt ideellt.

Sändningen drar igång klockan 13:00.

Vilka har tid att titta?

Jag skulle ljuga om jag trodde att alla moderata valarbetare sitter och tittar, men det här kan vara ett skönt avbrott i kampanjarbetet.

80-timmarsshowen kan ses på www.val2010.se