Den nystartade e-hälsobolaget Bonzun värvar ett team som ska få fart på företagets tillväxt, kommunikation och marknadsföring.

Bonzun är ett e-hälsobolag som har som affärsidé att via en app säkra graviditeter och hjälpa kvinnor att bli gravida genom IVF-behandlingar och har användare i närmare 80 länder. Bolaget grundades av medieentreprenören Bonnie Roupé , som utvecklade appen efter att hon fått havandeskapsförgiftning när hon väntade sitt andra barn.

Nu förstärker hon teamet i Stockholm med marknadsförings- och kommunikationskraft för få fart på tillväxten.

Nya på kontoret är Andreas Sjölund, som bland annat hat jobbat som Skypes första produktchef med Niklas Zennström. Elias Wästberg, kommer närmast in som från rollen som kommunikationschef på Lernia. Kalle Roos är en veteran inom retail och media, och har bland annat jobbat på MTG, kommer nu senast från retail-chef på Leaseplan. Amalia Bard Bringéus har jobbat med marknadsföring, resultatmätning och försäljning i Sverige och Tyskland för företag som Outfittery, Virtuzise och Inkludera. Tobias Leopoldsson har tidigare arbetat med affärsutveckling på Instalco och med bolagets börsintroduktion.