Det är Henric Byström som byter bryggerijätten Carlsberg mot hamburgerkedjan Max.

– Som många andra har jag funderat lite extra på livet under pandemin och så kom jag fram till att det var dags att utmana mig själv och lära mig något nytt. Då dök den här möjligheten upp. Jag fick ett tips och vi fann varandra. Max är ett stort och välkänt varumärke som gör gott i vårt samhälle på och har bevisat många gånger att hållbarhet är en del av affären, berättar Henric Byström och lägger till:

–  Jag fick ett väldigt gott intryck, inte minst av min chef Maria Ziv så efter en fantastisk tid på Carlsberg går jag från bärs till burgare. Men jag kommer alltid att ha kvar ett litet grönt hjärta.

Vad ska du uträtta på Max?
– Stordåd, hoppas jag. Jag ska jobba med allt från internkommunikationen till hållbarhetskommunikation och bidra med att skapa engagemang hos alla som jobbar på Max eller besöker våra restauranger, och så klart ska teamet fortsätta att stärka varumärket externt genom aktiv och kreativ kommunikation. Så gäller det att säkerställa att vi har bra processer för att skydda varumärket och hantera eventuella kriser.

Vad får du för lön?
– Haha. Den är skälig.