Martin Borgs hann knappt tillbaka till jobbet som konsult på byrån Miltton efter hans tid på Moderaternas kommunikationsavdelning förrän det var dags att gå vidare.

Martin Borgs var under valrörelsen ansvarig för Moderaternas digitala. kommunikation, utlånad från byrån Miltton. Nu har han i stället börjat som generalsekreterare på stiftelsen Sverige i Europa.

Stiftelsen Sverige i Europa startades som en av ja-sidans kampanjorganisationer under folkomröstningen om införande av euron. Svenskt Näringsliv finansierar stiftelsen.

”Våren är en formativ period för Europa. Därför tackade jag ja till det här uppdraget. Det är helt enkelt stora värden som står på spel”, berättar Martin Borgs via mejl.

Han utvecklar:

”Jag tror på en positiv och konstruktiv diskussion om EUs framtid, och mitt uppdrag är att försöka engagera så många som möjligt i den”.

Samtidigt lämnar han jobbet på Miltton:

”Åren sedan vi startade Miltton Labs för fyra år sedan har varit extremt utvecklande. Jag är tacksam över alla talanger jag fått arbeta med, och stolt över de innovationer vi gjort tillsammans. Appen Mingla är ett exempel”, berättar Martin Borgs och lägger till:

”Miltton är ett sådant där företag man gärna återvänder till, och jag hoppas att jag kommer tillbaka om några år”.