Daniel Webb, livvakt och högra hand åt “Den svenske Gudfadern” Milan Sevo stäms på 325 719 tusen av Försäkringskassan. Daniel Webb hade uppgivit för Försäkringskassan att han var anställd vid flera olika företag och att han hade en hygglig inkomst. När Försäkringskassan kassan kollade med Skatteverket visade sig att Daniel Webb inte hade någon deklarerad inkomst de åren har var sjukskriven. Nu vill Försäkringskassan ha tillbaka 325 719 kronor av Webb.

Daniel Webb bandade samtal mellan kungens vän Anders Lettström och Milan Sevo. Samtalen fördes i Zagreb i syfte för att få stopp på före detta porrklubbs ägaren Mile Markovic.

I Solna tingsrätt pågår rättegången mot denne Mile Markovic som påstår sig ha bilder på kungen i sällskap med lättklädda damer. Mile Markovic är åtalad för att ha hotat att skjuta en polis.

Samtidigt skriver Expressen idag att en bild som Markovic har på kungen och lättklädda damer är manipulerad.

Milan Sevo och Mile Markovic som skakat om hovet har eller ska få biografier om sina liv publicerade. Milan Sevo har fått en biografi publicerad under titeln “Den svenske Gudfadern”
Deanne Raucher och Beata Hansson skriver nu för Vertigo-förlag en biografi över före detta porrklubbsägaren Mile Markovic.

Mile Markovic är också ett av vittnena i boken “Den motvillige monarken” som satte i gång skriverierna om kungens påstådda kontakter med lättklädda damer och undre världen.

Tonchi Percan