Det är Nina Nygaard som tar jobb som director på Kreabs Stockholmsbyrå. Hon har haft chefspositioner på Gullers, Grayling och drivit byrån Sargasso samt jobbat som kommunikationschef på Riksidrottsförbundet.

Det var när det blev känt att hon lämnade sitt senaste jobb, som vd för byrån Strateg som en dialog med Kreab inleddes, berättar Nina Nygaard.

–  Kreab är otroligt professionella och den enda svenska byrå som har lyckats ta sig ut i världen. De har gjort det bra. Byrån har spännande uppdrag och värdesätter erfarenheter, det fällde avgörandet för min del, säger Nina Nygaard, och lägger till:

– Det här känns bra och jag är taggad.

–  Med Nina ombord stärker vi framför allt vårt erbjudande inom positionering och förändringskommunikation. Nina har en djup och lång erfarenhet som rådgivare och har varit verksam både på byrå- och kundsidan. Vi letar alltid efter personer med stor erfarenhet inom kommunikationsområdet som gör att vi kan ta oss an de mest komplexa uppdragen, kommenterar Bengt Ludvigsson, managing partner på Kreab.