Formellt har Helena haft titeln managing director. Den tas från 15 augusti 2023 över av Veronica Råberg-Schrello som i dag är director och medlem i den svenska ledningsgruppen på byrån sedan 2020.
Helena Norrman behåller sin roll som styrelseordförande och som partner och internationell rådgivare.

–  Det är en stor ära och skönt att ha Helena som styrelseordförande. Hon ska nu trimma in mig i rollen, säger Veronica Råberg-Schrello.

Hon berättar att den lagda linjen ligger fast.

– Vi ska fortsätta att bygga en starkare organisation, fortsätta vara internationella och starka i våra lokala fokusområden som förvärv, kris och rykte.

Varför kommer skiftet nu?
– Vi har ett så starkt momentum nu. Helena har gjort ett utmärkt jobb de senaste fyra åren. Den här rollen har haft ett splittrat ansvar. Nu kan Helena bli mer global och behöver inte vara superlokal och på kontoret varje dag. Hon kan fokusera mer på styrelsefrågor. Nu tar jag vid och gör byråchefsjobben.  Detta är en förstärkning av gruppen.

Vad blir det första du gör som ny chef?
 – Samlar ledningsgruppen inför sommaren och pratar om 2024. Vi har vänt till tillväxt och nu är frågan hur vi växlar upp 2024. Vi ska bli en ännu bättre rådgivare för kunderna, nu när vi är internationella har vi en palett av möjligheter och verktyg. Vi ska fortsätta att vara en väldigt bra arbetsplats.

Kekst CNC Stockholms ledningsgrupp från 15 augusti
Veronica Råberg-Schrello, managing director
Helena Norrman, partner och styrelseordförande
Lars Lindblad
, partner
Malin Lundin
, director och chef för finansiell kommunikation
Henrik Nilsson
, director och chef för public affairs
Stefan Nerpin
, director och chef för corporate
Eva Widner
, finanschef
Veronica Ekstrand
, hr-chef