– Katrin Kielos sa att det skulle ta 15 minuter att få ut en mejlkampanj. För oss tog det 11 minuter, säger Moderaternas presschef Anna Charlotta Johansson.
 
Kampanjen visar en bild på Stefan Löfven i moderaternas ljusblåa reklammall. Texten anspelar på att brittiska Labours ledare Ed Miliband besöker Socialdemokraterna i dag och för tankarna till Storbritanniens planer på folkomröstning om EU-medlemskapet. Moderaterna ställer frågan hur stor socialdemokraterna anser att EUs budget ska vara.
 
– Det är i och för sig inte första gången vi ställer frågor till Socialdemokraterna. Nu gör vi det i samband med att med Ed Miliband är här. Vi hoppas att Stefan Löfven ska säga vad Socialdemokraterna tycker i frågan, säger Anna Charlotta Johansson.
 

 

Ni har placerat Stefan Löfven i Moderaternas formspråk. Finns inte risken att folk som läser snabbt missförstår och tror att han är en företrädare för ert parti?
– Det tror jag inte. De flest vet vem Stefan Löfven är och hur han ser ut.
 
Även Aftonbladet testar Katrin Kielos kampanjmetod med ett skicka ut en bild där Centerpartiets ledare citeras om hur hon ser på Allianskollegornas jobbpolitik.