Fredrik Andersson lämnar byrån i slutet av mars medan Johanna Rehnvall stannar ytterligare ett år. Båda var större aktieägare. Deras innehav har köpts av huvudägaren Carl Fredrik Sammeli, som för närvarande är i Sydafrika under sin föräldraledighet.7

‑ Jag har jobbat sammanlagt 35 år med dem. Det är klart att det är sjukt nostalgiskt. Men tycker man inte att det är roligt längre så är det klart man ska gå vidare, säger Carl Fredrik Sammeli.

Fredrik Andersson har den senaste tiden varit ansvarig för byråns corporate-avdelning. Den slås nu ihop med public-affairsavdelningen med Mattias Oljelund som chef. Johanna Rehnvall har de senaste åren jobbar i San Fransisco och har inte haft någon chefsroll.
 
Däremot kan ägandet i byrån förändras. Carl Fredrik Sammeli som äger 40 procent i dag kommer att stärka greppet om byrån och har i dag köpt loss de uppå 20 procenten som Fredrik Andersson och Johanna Rehnvall satt på.
 
‑ Det är mycket aktier och jag kommer att stärka mitt ägande. Men generellt gör vi en ägarspridning med fördjupat ägande för vissa delägare och vi kommer också att öppna för fler delägare, säger Carl Fredrik Sammeli.