För två veckor sedan gick Springtime ut med ett paketerbjudande och värvade hela Hill & Knowltons hälsoteam. Hill & Knowlton slår tillbaka med en värvning en nya chef för Healthcare-teamet. För Hill & Knowltons byråchef Ulrika Ekström var det en chockartad upplevelse att få hela hälsoteamet värvat precis innan midsommar. Men byrån hade börjat se sig om efter förstärkningar och hade färdiga kandidater. Bland dem fanns Anna-Lena Boucht, informationschef på Apoteksgruppen. Kontrakt skrevs i fredags.
– Med Anna-Lena får vi en ännu mer senior chef med så bred och lång erfarenhet att vi kan attrahera helt nya kundgrupper förutom de existerande läkemedelskunder som vi har idag. Hon har jobbat i branschen i 20 år på bland annat Roche, säger Ulrika Ekström, byråchef för Hill & Knowlton.
Även en ny seniorkonsult ska vara på väg in.

– Innan sommaren är slut ska vi ha värvat ytterligare en seniorkonsult och i höst stärker vi teamet med ytterligare konsulter.

Ulrika Ekström tycker att Springtime gjorde en ”fuling”.

– De gick ut med ett paket till hela mitt hälsoteam som inte ens sökte jobb. Men det är ingen idé att vara bitter. Nu ska vi expandera teamet och jag önskar tjejerna all lycka till och så får vi föra lite krig mot Springtime.