Ersättaren hämtas internt. Det är Torbjörn Runvik, senior kommunikationsrådgivare på byrån som tar över som vd. Han var en av grundarna till byrån Sargasso, som han grundade med Nina Nygaard och som förvärvades av Gullers 2014. På Gullers har han jobbat med kunder som Stockholms stad, Region Stockholm och Afa försäkring.

–  Vi går i en ny tillväxtplan med aggressiva tillväxtmål de närmaste 4-5 åren. Då är det en bra tidpunkt för att byta vd, säger Torbjörn Runvik.

Han sitter sedan tidigare i ledningsgruppen som även fortsatt består av Hanns Gennerud, Ulf Dahlqvist och Annika Sjöberg.

–  Det här innebär en förstärkning av ledningsfunktionen eftersom jag de senaste åren har jobbat mycket med kunder, men nu kommer jag tillbaka för att utveckla vår befintliga affär.

Hur ser agendan ut för Gullers nya vd?
– Gullers ska fortsätt att växa framgent med nya tjänster, områden och produkter. Det blir säkert nya och fler medarbetare också. Vi har en handlingsplan, säger Torbjörn Runvik, som tycker att förutsättningarna är goda:

– Vi går från vårt sannolikt bästa år någonsin. Vi har skaffat ett jättebra varumärke, vi har sex kontor, vi har aldrig haft bättre hr- och ekonomi-rutiner och har en engagerad ledningsgrupp. Så vi ska utveckla det som kan utvecklas och inte peta i det som fungerar bra idag.