Robin Askelöf har tidigare varit konsult på JKL och Differ samt kommunikationschef på konsultbolaget Connecta. Senast har han drivit egen verksamhet.
 
Men nu värvas han alltså av Hallvarsson & Halvarsson, där han som executive partner kommer ingå i ledningsgruppen.
– Jag har känt Robin under en ganska lång tid och han har en bred bakgrund med en intressant kombination av att både varit en framgångsrik konsult men också jobbat med kommunikationsutmaningar på kundsidan, säger byråns vd Martin Petersson.
 
Han fortsätter:
– Det tillsammans med att han i övrigt är en bra person blir Robin ett starkt tillskott till vår ledningsgrupp, som vi försöker på detta sätt för att kunna fortsätta växa och utvecklas.
 
Hallvarsson & Halvarsson utser också konsulten Johan Ramsten till vice vd, en nyinrättad tjänst. Han har jobbat på byrån sedan 2004.
– Johan har arbetat ganska nära och fokuserat på frågor som har att göra med vår grundutveckling och service till våra kunder på ett övergripande sätt. Genom att göra Johan till vice vd sätter vi mer kraft bakom det arbetet.
 
Byrån växte ifjol med omkring tio procent.
– Vill man fortsätta med det behöver man se till så att man har en stark framdrift och bra fokus på dessa frågor, säger Martin Petersson.