Hovets förra kommunikationschef Elisabeth Tarras-Wahlberg går åter in på en kommunikationsbyrå.

Senast anslöt hon sig till Lennox. Dessförinnan till Kreab. Nu har Elisabeth Tarras-Wahlberg anslutit sig till byrån TFZ, en färsk kommunikationsbyrå inom fastighetsbranschen.

–  Det som är speciellt med fastighetsbranschen är att alla direktörer tycker att de är speciella för de har jobbat i decennier utan att ha gjort en dålig affär. Men grejen är att ingen har gjort end dålig affär, värdena på fastigheterna har bara stigit, och man har inte behövt ägna sig åt kommunikation. Men det tror vi inte gäller längre, säger Nicholas Fawkner, vd för TFZ.

Byrån TFZ ska specialisera sig inom att bygga varumärken för fastigheter, fastighetsbolag och även olika områden. Några konkurrenter tycker sig inte Nicholas Fawkner se.

– Det är rätt tomt.

Elisabeth Tarras-Wahlberg går in som styrelseledamot i byrån, men ska också hjälpa till med rådgivning.

– Vi var kollegor på Kreab. En del personer är bara så där generellt jäkligt bra. Hon är en sådan person. Jag tänker mig att hon ska vara med och utveckla bolaget till en sund konsultbyrå. Men hon ska också jobba med rådgivning efter behov och tillfälle. Vi ska hushålla med henne.