Det var i september ifjol som Elias Notini anslöt sig till Henrik Sjöholm, som sedan några månader tillbaka hade drivit egen verksamhet, för att bilda byrån Sjöholm Notini.
 
Men nu står det alltså klart att Henrik Sjöholm väljer att lämna byrån för att istället börja som chef för Företagarnas avdelning Politik, Analys och Opinion, där han rapporterar till Företagarnas vd Elisabeth Thand Ringqvist.
 
– Jag fick frågan och tyckte att det är en spännande utmaning. Det känns jättebra. Det är en fråga jag tycker är otroligt spännande och jag ser fram emot att jobba fokuserat med detta, säger han till Dagens Opinion mellan möte.
 
Han berättar vidare att byrån inte kommer bedriva någon verksamhet i samma form längre och att varumärket kommer att upphöra.
 
Vilka företagarfrågor är viktiga att driva?
– Viktigt är att uppmärksamma de ägarledda företagens villkor. Debatten utgår från de stora företagen, men verkligheten visar att 4 av 5 jobb skapas av de små och medelstora företag. Men det viktiga är inte enskilda sakfrågor utan vilka perspektiv man anlägger.
 
Vad Elias Notini ska göra vill han låta kollegan själv berätta.
 
Henrik Sjöholms företrädare på Företagarna är Weber Shandwick-kollegan Markus Lindblad, som slutade i juni efter endast fyra månader på jobbet. Enligt Företagarnas pressavdelning var det "ett gemensamt beslut".