John Womack har varit Clas Ohlsons informations- och ir-direktör sedan 2008 och har i den rollen haft ledningsansvar för hållbarhetsfrågor, ir, företags-pr och internkommunikation.
 
– Jag har varit på Clas Ohlson i 5,5 år nu och har bestämt mig för att gå tillbaka till konsultrollen, inte minst för att få möjlighet att jobba med hållbarhetsfrågor på strategisk nivå på bredare basis i olika branscher. Jag har trivts väldigt bra på Clas Ohlson, som är ett fantastiskt företag och som jag kommer sakna mycket, men samtidigt är det förstås spännande att få komma ut och hjälpa olika företag utveckla sin kommunikation också, säger han.
 
Nu värvas han av Fogel & Partners som med John Womack stärker sig inom strategisk hållbarhetsutveckling och finansiell kommunikation.
 
– Fogel & Partners är ett relativt nystartat företag som är i en spännande fas med en tydlig inriktning på staretgisk kommunikation och inte minst börsbolag. Där tillför jag kompletterande kompetens inte minst inom hållbarhetsområdet, säger han.
 
Innan Clas Ohlson jobbade John Womack bland annat som informationsdirektör på IBS, IR-chef på NCC och seniorkonsult på Sund Kommunikation.
 
Han börjar sitt nya jobb i oktober.