Digge Zetterberg, hr-chef för byråkoncernen The North Alliance och byråchef för webbyrån Making Waves slutar.

Hon ska börja på den schweiziska scale-upen Frontify, en plattform för administration av varumärken, med kunder som Facebook, Pepsi och Lufthansa.

”I stället för att skicka runt pdfer med loggor och guidelines finns allt som rör varumärket samlat i en portal, och via en gemensam länk har man alltid tillgång till korrekt version av allt”, berättar Digge Zetterberg via mejl.

Hon blir bolaget första anställda i Norden.

Hur gick det till?

”Jag hade tidigare hört talas om dem via NoAs designbyrå Bold som är flitiga användare, men kom nu i kontakt med dem via svenska EQT Ventures som gått in och investerat. EQT Ventures har de senaste åren gjort flera riktigt intressanta investeringar och Frontify är en tjänst som ligger nära den bransch jag jobbat i under lång tid. Jag började prata med dem redan i februari i år och har blivit väldigt imponerad av den resa de gjort och alla extremt trevliga och duktiga människor som jobbar där. Sen känns det såklart kul att testa något nytt, jag har jobbat i NoA sedan starten för sju år sedan och får nu chansen att vara med i en annan typ av tillväxtresa. Om jag har riktig tur kanske jag även kan få prata tyska någon gång på jobbet? Jag hoppas”.