Pr-byrån Box Communications bygger upp ett nytt affärsområde med hjälp av en tv-producent.
Det är producenten Camilla Törnquist som värvas till byrån för att bygga affärsområdet Möten & Event i både Stockholm och Örebro. Hon har jobbat som producent på Soul NPP, bland för O, Helga natt som sänds i TV4. Inom det nya affärsområdet tänker sig Box att erbjuda hjälpa företagsevent, mässor, kapitalmarknadsdagar och produktlanseringar.

Box vd Mikael Zillén förklarar via mejl:
”I det enorma informationsbrus som råder ser vi ett stort behov för företag och organisationer att hålla ihop sin kommunikation i alla kanaler, där är möten och event är en mycket viktig del. För affärer görs ju mellan människor, och inte mellan företag. Vi adderar ytterligare en viktig kanal där vi nu kan få ut och säkerställa att de budskap som vi hjälper företag att ta fram faktiskt når ut till alla målgrupper”.

Vad är målet?
”Målet är att bredda vår verksamhet och att vi därigenom kan erbjuda befintliga kunder en bredare palett av tjänster, men naturligtvis också öka möjligheten att skapa nya kundrelationer”.

Blir Camilla delägare?
”Nej, inte initialt. På sikt planerar vi att öppna ett kontor i Örebro, där Camilla är baserad, och då kanske den frågan blir mer aktuell”.